Reviews

Klusbedrijf Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Voor een verbouwing aan onze badkamer hadden wij klusbedrijf Amsterdam ingeschakeld. Wij hoorden van vrienden over hun voordelige tarieven, uitstekende werk en goede service, en besloten dat dit hét bedrijf voor onze renovatie was. Onze vrienden bleken op alle punten gelijk te hebben. De mensen van klusbedrijf Amsterdam hebben in een bijzonder korte tijd geweldig veel werk verzet en onze verbouwde badkamer gebruiksklaar opgeleverd!”
familie De Gouwe, Nieuwe Achtergracht 120
 
“Klusbedrijf Amsterdam heeft ons kantoorpand prachtig gerenoveerd. Het zijn vakmensen die aan één woord genoeg hebben en in alle opzichten kwaliteitswerk afleveren. Aan te bevelen aan iedere ondernemer!”
H. van den Bogaert, Delflandlaan 34
 
“Toen wij ons derde kindje verwachten, werd het tijd om de kinderkamers te verplaatsen en er op zolder een slaapkamer voor onze oudste bij te maken. Zelf heb ik daar helaas niet het gereedschap en de kennis voor, maar een collega wees mij op klusbedrijf Amsterdam. Nadat ik een aanvraag voor een prijsopgave had gestuurd via de mail, kreeg ik al snel een vriendelijk antwoord terug met daarbij een realistische prijsindicatie. Na onze goedkeuring kon klusbedrijf Amsterdam twee dagen later al aan de slag gaan. We zijn zeer tevreden met het prachtige eindresultaat.”
Joost van Oostrum, Van Eeghenlaan 3
 
“Het was bij ons echt eens nodig om het hele huis van binnen opnieuw te schilderen. We moesten even zoeken, maar uiteindelijk vonden wij in klusbedrijf Amsterdam een bekwame en voordelige kandidaat. De schilders konden snel beginnen en hun vakwerk heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dankzij klusbedrijf Amsterdam is ons huis weer als nieuw!”
B. Meijer, Nicolaas Witsenkade 200
 
“Al langere tijd wilden wij op het dak van ons huis een dakkapel laten aanbouwen, zodat er meer daglicht zou binnenkomen in mijn werkkamer op zolder. De prijzen die de meeste bouwbedrijven rekenen logen er echter niet om, maar gelukkig kwam ik op een avond terecht op de website van klusbedrijf Amsterdam. Hun visie en tarieven spraken mij erg aan en vertaalden zich één op één in hun werkzaamheden. Voor uitstekende service en lage prijzen raad ik iedereen klusbedrijf Amsterdam aan.”
Gerard de Hoogh, Oranje Nassaulaan 12
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!

We helpen je graag met allerlei klussen!